Ekonomitjänster

Ibland kan det kännas svårt att ha en ordentlig överblick över företagets ekonomi. Vårt mål är att ge dig avlastning i vardagen kring alla ekonomitjänster, så att du istället kan lägga tiden på att utveckla ditt företag. 

Våra tjänster inom ekonomi

Få kontroll över ekonomin med våra ekonomitjänster

Redovisning

Oavsett bransch vet vi att bokföring inte alltid är enkelt. Men framförallt att den lösning som passar ett företag inte är den bästa för ett annat. Därför tror vi på flexibla lösningar som passar just dig.

Bokslut

Det är många aspekter att ta hänsyn till för att säkerställa att bokslutet blir korrekt, oavsett om du behöver göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning.

Deklaration

Med deklarationshjälp från Categoria tar vi ett helhetsgrepp på din deklaration. Dina deklarationer hanteras löpande, och vi ser till att inkomstdeklarationen görs på rätt sätt vid årets slut.

Löneadministration

Vi hjälper dig få koll på allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Du behöver aldrig mer oroa dig för hur lönerna ska hanteras vid sjukdom, semester, föräldraledighet.

Ekonomisk förvaltning

Att ansvara för ekonomin i en styrelse handlar inte bara om siffror. Det handlar om att skapa trygghet i boendet, att värna om styrelsens tid och att ni i bostadsrättsföreningen ska känna er rustade för framtiden.

Ekonomisk rådgivning

När företaget växer krävs resurser och struktur. Vi hjälper dig bibehålla fokus och ta fram praktiska strategier och handlingsplaner som kommer utveckla ditt företag i rätt riktning.

0 +

Nöjda Kunder

0 +

Slutförda Bokslut

0 +

Års Erfarenhet

Ekonomitjänster

Varför välja oss?

Våra experter har lång erfarenhet av rådgivning och stöd till företag. Vi hjälper er med alla frågor inom ekonomi, lön och HR. 

Smidigt

Vi använder oss alltid av den senaste tekniken och arbetar för det digitala. På så vis kan vi underlätta för våra kunder genom hela processen.

Enkelt

Vi vill att alla våra kunder ska känna att de förstår. Därför arbetar vi för att göra det så enkelt som möjligt genom hela arbetet. 

Effektivt

Genom många olika lösningar kan vi effektivisera arbetet och därför arbeta på ett effektivt sätt. På så vis sparar vi både tid och pengar. 

Vill du driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt ?

Hör av dig till oss på Categoria redan idag så hjälper vi dig