Våra redovisningstjänster - och lite till!

Vi eliminerar manuell redovisning och effektiverserar er ekonomihantering.

Alltid till fast pris
Helt digitala arbetssätt
w
Bokföring

Vi vet att bokföring kan vara en tidskrävande process. Låt oss ta hand om det åt dig, så att du kan fokusera på din verksamhet och maximera din vinst.

w
Löneadministration

Gör löneadministrationen till en smidig process för ditt företag med vår tjänst. Vi tar hand om allt från löneutbetalningar till rapportering, så att du kan fokusera på din verksamhet.

w
Rådgivning

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

w
Bokslut

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

w
Interim Lön

Våra interimtjänster för löneadministration erbjuder skräddarsydd ekonomisk support, oavsett om ditt behov är kort- eller långsiktigt.

w
Interim Redovisning

Våra interimtjänster inom redovisning är skräddarsydda lösningar, oavsett om ditt behov. Vi erbjuder kostnadseffektiva alternativ för att optimera din ekonomiavdelning.

Bokföring som driver din
verksamhet mot framgång

Är det krångligt att byta redovisningsbyrå?

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Vad hjälper Categoria till med?

Vi på Categoria är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer var på du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva.

Gör ni verkligen allt?

Ja, allt som du behöver av en ekonomiavdelning och lite mer. Vi anpassar vårt utbud, men här är några saker vi lagt till för sökordsoptimering.

Bokföring, Fakturering, Momsdeklaration, Budgetering, Projektredovisning, Ekonomiadministration, Bokslut, Årsredovisningar, Inkomstdeklaration 2, Automatiserad redovisning, Redovisningskonsult Outsourcing, Redovisningsbyrå Fortnox, Löneadministration, Lönespecifikation, Lönekonsult, Automatiserad lönehantering, Arbetsgivardeklaration, Bollplank för HR-frågor, Resultatuppföljning, Ekonomisk rådgivning, Bollplank, Skatterådgivning, Grafer, Resultatrapport, Balansrapport, Ägarbeskattning, Ägardirektiv, Beskattning aktiebolag, K10, 3:12, Företagande, Organisering, Proaktiv redovisningsbyrå

Vad kostar det?

SEK 1995
Enmansföretag
  • Kvartal eller årsmoms
  • Inga anställda
  • Få bokföringshändelser
Offert
Aktiebolag
  • 1+ anställda
  • Månad eller kvartalsmoms
  • Löpande bokföringshändelser