Logo Square - White

Vad gör vi?

Bokföring

Vi vet att bokföring kan vara en tidskrävande process. Låt oss ta hand om det åt dig, så att du kan fokusera på din verksamhet och maximera din vinst.

Löneadministration

Gör löneadministrationen till en smidig process för ditt företag med vår tjänst. Vi tar hand om allt från löneutbetalningar till rapportering, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Rådgivning

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

Bokslut

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

Interim Lön

Våra interimtjänster för löneadministration erbjuder skräddarsydd ekonomisk support, oavsett om ditt behov är kort- eller långsiktigt. Med vår expertis inom lönehantering, från redovisningsassistenter till CFO-nivå, säkerställer vi smidig och kvalitetssäkrad löneadministration. 

Interim Redovisning

Våra interimtjänster inom redovisning är skräddarsydda lösningar, oavsett om ditt behov är kort- eller långsiktigt. Vi tillhandahåller kompetens från redovisningsassistenter till CFO-nivå och erbjuder kostnadseffektiva alternativ för att optimera din ekonomiavdelning.

FAQ

Några av de vanligaste och mest förekommande frågorna svarar vi på nedan. Men givetvis svarar vi gärna på fler frågor via telefon eller mail.

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Vi på Categoria är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer varpå du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva. Läs mer om våra redovisningstjänster.

Vi tar emot samtliga bolagsformer såsom aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor och ekonomiska föreningar.

Ja, vi debiterar minst 2 timmar per månad oavsett hur litet bolaget är. Vi förstår helt att det kan kännas mycket för de allra minsta kunderna som kontaktar oss och bara har en handfull kvitton per kvartal. Orsaken till vår minidebitering är att vi trots allt varje månad har en process för alla våra kunder som de går igenom. Vi ska bekräfta att materialet är komplett, stämma av bankkonton, bokföra, svara på frågor, göra rapporter, deklarera, fakturera etc. Det finns helt enkelt mycket som sker ”bakom kulisserna” för att ha de system som möjliggör våra låga priser som alla kan åtnjuta.

Gör ni verkligen allt?

Ja, allt som du behöver av en ekonomiavdelning och lite mer. Vi anpassar vårt utbud, men här är några saker vi lagt till för sökordsoptimering

Redovisning aktiebolag.

Bokföring, Fakturering, Momsdeklaration, Budgetering, Projektredovisning, Ekonomiadministration, Bokslut, Årsredovisningar, Inkomstdeklaration 2, Automatiserad redovisning, Redovisningskonsult Outsourcing, Redovisningsbyrå Fortnox

Lön & Personal.

Löneadministration, Lönespecifikation, Lönekonsult, Automatiserad lönehantering, Arbetsgivardeklaration, Bollplank för HR-frågor

Rapportering & Rådgivning.

Resultatuppföljning, Ekonomisk rådgivning, Bollplank, Skatterådgivning, Grafer, Resultatrapport, Balansrapport, Ägarbeskattning, Ägardirektiv, Beskattning aktiebolag, K10, 3:12, Företagande, Organisering, Proaktiv redovisningsbyrå