Logo Square - White

Vi hjälper ert företag att växa

Vår skräddarsydda service och oslagbara kundservice säkerställer högsta möjliga kvalitet på våra tjänster, vilket gör att du kan fokusera på att driva ditt företag till framgång.

En modern redovisningsbyrå som hjälper entreprenörer att spara tid och pengar genom att tillhandahålla digitala verktyg och effektiva arbetssätt. 

redovisning

Förmodligen sveriges bästa redovisningsbyrå

Empowering your business through smart accounting solutions.

Välkommen till Categoria, den moderna redovisningsbyrån som hjälper dig att ta din verksamhet till nästa nivå. Med över tio års erfarenhet i branschen är vi experter på att hantera alla dina bokföringsbehov. Vi fokuserar på kvalitet och rådgivning och arbetar helt digitalt och papperslöst för att ge dig en enkel och smidig bokföringsupplevelse. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din verksamhet och som hjälper dig att nå dina mål. Låt oss bli din optimala affärspartner och hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå. Kontakta oss idag för att få en personlig och professionell service!

Vår resa

Categoria grundades år 2012 med en vision om att leda utvecklingen inom redovisningsbranschen. Vi har sedan start riktat fokus på kvalitét och personlighet och vi tror på att utveckla både ditt företag och dig som entreprenör och individ. Genom att bidra till din personliga och affärsmässiga utveckling kan vi hjälpa dig att nå framgång. Vår framgångsrika filosofi har hjälpt oss att behålla kunder sedan starten. Idag är vi är stolta över att erbjuda helt digitala och papperslösa tjänster inom bokföring, lön och rådgivning som är anpassade efter moderna behov.

Vår vision

Att vara den ledande leverantören av innovativa och automatiserade redovisningstjänster för små och medelstora företag, genom att erbjuda en sömlös och personlig kundupplevelse till marknadens mest konkurrenskraftiga priser.

Låt oss ta hand om företagets bokföring, så att du ska kunna fokusera på framgång.