Redovisningsbyrå i Malmö

Categoria är din moderna och helt digitala bokföringsbyrå i Malmö, dedikerad till att förenkla din ekonomifunktion. Genom att eliminera manuell redovisning och införa effektiva digitala processer, hjälper vi dig att spara tid och resurser.

Vårt engagerade team av redovisningsexperter är här för att skräddarsy lösningar som passar ditt företags unika behov. Oavsett om det gäller bokföring, skatterådgivning eller löneadministration, kan du lita på oss för pålitlig och professionell redovisningshjälp. 

Alltid till fast pris
Helt digitala arbetssätt
w
Bokföring

Vi vet att bokföring kan vara en tidskrävande process. Låt oss ta hand om det åt dig, så att du kan fokusera på din verksamhet och maximera din vinst.

w
Löneadministration

Gör löneadministrationen till en smidig process för ditt företag med vår tjänst. Vi tar hand om allt från löneutbetalningar till rapportering, så att du kan fokusera på din verksamhet.

w
Rådgivning

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

w
Bokslut

Förlita dig på vår kompetens för att få ett fullständigt och korrekt årsbokslut. Vi hanterar allt från utdelningar till periodiseringar, för att ge ditt företag de bästa resultaten.

w
Interim Lön

Våra interimtjänster för löneadministration erbjuder skräddarsydd ekonomisk support, oavsett om ditt behov är kort- eller långsiktigt.

w
Interim Redovisning

Våra interimtjänster inom redovisning är skräddarsydda lösningar, oavsett om ditt behov. Vi erbjuder kostnadseffektiva alternativ för att optimera din ekonomiavdelning.

Categoria är en SRF Auktoriserad redovisningsbyrå i Malmö. Vårt medlemskap i SRF Konsulterna, Sveriges främsta branschorganisation, understryker vårt åtagande för högsta kvalitet och professionalism inom redovisning. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ser vi till att ditt företag är välutrustat för att möta dagens ekonomiska utmaningar och maximera sin lönsamhet.

Bokföring som driver din
verksamhet mot framgång

Är det krångligt att byta redovisningsbyrå?

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Vad hjälper Categoria till med?

Vi på Categoria är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer var på du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva.

Gör ni verkligen allt?

Ja, allt som du behöver av en ekonomiavdelning och lite mer. Vi anpassar vårt utbud, men här är några saker vi lagt till för sökordsoptimering.

Bokföring, Fakturering, Momsdeklaration, Budgetering, Projektredovisning, Ekonomiadministration, Bokslut, Årsredovisningar, Inkomstdeklaration 2, Automatiserad redovisning, Redovisningskonsult Outsourcing, Redovisningsbyrå Fortnox, Löneadministration, Lönespecifikation, Lönekonsult, Automatiserad lönehantering, Arbetsgivardeklaration, Bollplank för HR-frågor, Resultatuppföljning, Ekonomisk rådgivning, Bollplank, Skatterådgivning, Grafer, Resultatrapport, Balansrapport, Ägarbeskattning, Ägardirektiv, Beskattning aktiebolag, K10, 3:12, Företagande, Organisering, Proaktiv redovisningsbyrå

Digitala lösningar –
för företag i Malmö

Vi ser oss själva som en partner i våra kunders företagande, och strävar alltid efter att skapa mervärde och skräddarsydda lösningar som passar just deras behov och mål.

Genom ett digitalt och automatiserat arbetssätt kan vi som redovisningsbyrå i Malmö leverera redovisningen till dig på bästa sätt.

Bokföring

Vi tar hand om löpande kontering av alla affärshändelser, löneadministration, hantering av betalningsflöden från kunder och leverantörer, fakturering och påminnelser.

Löneadministration

Hos oss får ni tillgång till kunniga lönekonsulter som hjälper er att ta hand om allt från semesterersättningar till sjukavdrag. Vi ser till att era löner hanteras korrekt och i tid.

Årsredovisning
Bokslut
Rådgivning
Ekonomisk förvaltning

Hör av dig till oss!